Notice: Undefined property: EasyColumns::$use_custom in /home/deb72026/domains/zebravinken.nl/public_html/wp-content/plugins/easy-columns/easy-columns.php on line 233

Welkom

Even voorstellen

Ik ben Jan Pastoor, geboren op 8-12-1971 in het dorpje Dalerpeel. Tegenwoordig woon ik in Steenwijksmoer, een klein dorpje in Drenthe vlakbij Coevorden. Ik ben in 2002 getrouwd met Riƫtte en we hebben twee dochters. Sanne(2003) en Roos(2005).Van beroep ben ik hovenier (www.janpastoorhoveniersbedrijf.nl). Ik kweek al vanaf mijn 8e jaar vogels en ben ook vanaf die leeftijd al lid van vogelvereniging Vogellust.
Omdat mijn vader vogels had werd ik al snel besmet met het vogelvirus. Het fanatiek bezig zijn met deze hobby heb ik dus niet van een vreemde. Elke zaterdag met de vogels bezig was mijn lust en mijn leven. Ik ben begonnen met zebravinken en heb daarnaast vele andere soorten erbij gehad zoals kanaries, grote en kleine parkieten, kwartels, duiven, exoten enz. De zebravinken hebben echter nooit het hok verlaten. De kleuren van de zebravinken hebben wel eens gevarieerd, maar bleekruggrijs (incl. combinaties) is altijd mijn favoriet geweest.

Tot slot

Ik wil Rene Grevink en Pieter van der Ploeg bedanken voor het werk wat ze hebben verzet met deze site!! Zonder deze heren zou deze site niet bestaan. Ook de fotograven Piet Onderlinden, Jan de Nijs, Pieter v/d Hooven en Bart Houben wil ik langs deze weg nogmaals bedanken voor de mooie foto’s. Alle foto’s zijn van vogels die ik zelf heb gekweekt, tenzij anders vermeld.

Vriendelijke groet

*Niets van deze site mag zonder toestemming gekopieerd of gebruikt worden.


Familie Pastoor 2015