Notice: Undefined property: EasyColumns::$use_custom in /home/deb72026/domains/zebravinken.nl/public_html/wp-content/plugins/easy-columns/easy-columns.php on line 233

Pastel Blackface Bleekrug Grijs


* Links Pastel blackface bleekrug grijs man en rechts Pastel blackface bleekrug grijs man

Om deze vogels te kweken zet ik altijd een pastel bleekrug x blackface bleekrug of andersom. Ook zet ik een pastel blackface bleekrug x bleekrug en andersom. Hieruit kan pastel blackface bleekrug komen (25%)maar ook pastel bleekrug(25%), bleekruggen(25%) en blackface bleekruggen (25%).

links Pastel blackface bleekrug grijs man en rechts Pastel blackface bleekrug grijs man

De pastel blackface bleekruggen selecteer ik net als de pastellen op een zo donker mogelijke borst en staarttekening,met een daarbij zo wit mogelijke wang. Ook bij deze kleurslag is het lastig om een zo zwart mogelijk en uitvloeiende buikkleur te krijgen.


* Pastel blackface bleekrug grijs man

Dit is net zoals bij de andere kleuren een kwestie van selecteren. In deze kweeklijn zet ik geen maskerpastellen in omdat de zwarte tekening dan wat minder prominent aanwezig is, iets wat deze kleurslag juist zo mooi maakt. Dat je een pastel blackface bleekrug grijs man kweekt is erg klein (12,5%)Poppen zijn in mijn ogen niet geschikt voor de TT, maar wel bruikbaar voor de kweek.Ook hier geld dat het formaat en model van de vogels goed moet zijn.Daarna is mijn criteria zo wit mogelijke wangen en een zo donker mogelijke borst kleur. Nadat al mijn vogels zijn doodgegaan heb ik geen goede in deze kleur meer gekweekt omdat ik eerst de pastelbleekruggen weer op niveau wil hebben. Daarna komt deze combi weer aan de beurt.