Notice: Undefined property: EasyColumns::$use_custom in /home/deb72026/domains/zebravinken.nl/public_html/wp-content/plugins/easy-columns/easy-columns.php on line 233

Zwartwang Blackface Grijs

Zwartwang blackface grijs man

In 2006 ben ik begonnen met deze kleur als experiment, en kan hier verder nog niet veel over vertellen alleen dat de basisvogels uit mijn eigen zwartwang grijs lijn komen.
Ik gebruik zwartwangen met een bruine buikkleur en met dichtvloeiende oog/snavelstreep om deze te paren aan een zwartwang blackface grijze. Wat je vaak ziet is dat er matige model vogels in deze kleur op de shows zitten. Daarom heb ik een zwartwang blackkface grijze man tegen mijn beste en grootste zwartwang grijs pop gezet. De vogels op de foto’s zijn jongen uit dit koppel.

Zwartwang blackface grijs man

Deze man is nog in 2008 in mijn bezit en zit op de broed tegen een zwartwang grijs pop. Het zal van deze man afhangen of ik in deze kleur ook wat kweek in dit jaar. Belangrijk is om op de flank kleur en stippen te letten omdat hier vaak fouten in zitten in deze kleurslag. Of dat te maken heeft met selektie of een moeilijheidgraad weet ik niet. De toekomst zal dit verder uit wijzen voor mij.

Zwartwang blackface grijs man